注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

水云间

几时归去,做个闲人,对一张琴、一壶酒、一溪云~

 
 
 

日志

 
 
 
 

【单曲】A place nearby 天堂若比邻  

2006-05-08 20:47:24|  分类: 浅斟低唱 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

A place nearby 天堂若比邻

 

I entered the room.我走进房间。
Sat by Ur bed all through the night.整夜坐在你床边。
I watched Ur daily fight.我看着你每天与病魔搏斗。
I hardly knew.我仅仅知道。
The pain was almost more than I could bear.那样的痛苦我所难以承受的。
And still I hear.我仍然能听见。
Ur last words 2 me.你给我的临终遗言。
[Heaven is a place nearby.天堂是一个很近的地方。
So I won’t be so far away.所以我将离你不远。
And if U try & look 4 me.如果你尝试着寻找我。
Maybe U’ll find me someday.也许某天你将会找到我。
So there’s no need 2 say goodbye.所以没有必要说再见。
I wanna ask U not 2 cry.我想要告诫你不要哭泣。
I’ll always be by Ur side ! 我将一直在你身边!
U just faded away.你还是逐渐衰弱下去。
U spread Ur wings U had flown.你已经展翅飞离。
Away 2 something unknown.离开我去到那未知的地方。
Wish I could bring U back.我希望能把你带回来。
U are always on my mind.我一直惦念着你。
About 2 tear myself apart.为我与你的分离去而哭泣。
U have Ur special place in my heart.你在我心中有特别的意义。
Always heaven is a place nearby.天堂一直很近!
And even when I go 2 sleep.即使我睡着了。
I still can hear Ur voice.我仍然能听到你的声音。
And those words.你的那些话语。
I never will forget.我从未忘记。

 
 
 
 
 
 
  评论这张
 
阅读(720)| 评论(26)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017